Kestositeet

6,00 8,00  sis. alv.

Poista
Tuotetunnus (SKU): kestositeet-testiera Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kestositeiden ensimmäinen testierä! Osta edullisempaan hintaan ja anna palautetta sekä toiveita jatkoa ajatellen! Huomaa, että testierän ompelujälki voi paikoin olla harjoittelutasoa. Tämä on kuitenkin vain kosmeettinen seikka ja on huomioitu hinnassa.

Jos tarvitset siteiden kuljetukseen tai säilytykseen pussia, suosittelemme vedenpitävää pussukkaamme.

Suosittelemme kestositeen pesua pesupussissa, jotta siteet eivät jää pesukoneen tiivisteiden väliin. Lämpötilaksi enintään 60 astetta. Voit pestä siteet muun pyykin seassa.


Siteitä on kolmea eri kokoa ja kahdella erilaisella kosteussulkukankaalla. Molemmat kosteussulkukankaat ovat laminoituja polyesterikankaita ja hengittävyys on hyvä. Kankaiden tunnussa ja paksuudessa on eroja ulkonäön lisäksi.

  • Leopardi on karheampi ja jäykempi vaihtoehto
  • Pantteri on pehmeä, kevyt ja liukkaampi

Ihoa vasten tuleva kangas on kotimaista mustaa 100% luomupuuvillatrikoota, joka on ylijäämää mekkojen tuotannosta, joita tulee meidän valikoimaamme pian. Imukerroksissa on flanellia sekä kierrätettyä collagea. Nepparit ovat laadukkaita metallisia Prymin jersey-neppareita.

S-koko: pituus 20cm, leveys taitettuna 6cm / imukerros: 2 krs flanellia – pieneen vuotoon, pikkuhousunsuojaksi tai esimerkiksi kuukupin kanssa käytetyksi varmistukseksi

M-koko: pituus 26cm, leveys taitettuna 7cm / imukerros: 3 krs flanellia/collegea

L-koko: pituus 32cm, leveys taitettuna 7cm / imukerros: 3 krs flanellia, joista 1 krs reunoille asti – yösiteeksi suunniteltu


Toivon, että annat palautetta

  • siteen istuvuudesta ja mallista (istuvuuteen vaikuttaa pikkuhousujesi malli)
  • imusta (onko tarpeeksi, sopivasti, liikaa?)
  • kankaiden materiaaleista
  • mahdollisista muista huomioista

Jos on kysymyksiä, otathan yhteyttä!