UNICORN -kietaisuhame

145,00  sis. alv.

valmistettu Suomessa | 100% kivipesty pellava

Poista
Tuotetunnus (SKU): unicorn-osk-vv-0521 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kietaisuhameiden materiaalina musta kivipesty pellavakangas. Pellava on valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta Öko-tex 100 standardin mukaisesti. Kangas on ostettu kotimaisesta pellavakaupasta.

Hameen kiinnitys sisäpuolella napeilla (kaksi vierekkäistä nappia, jolloin on muutama sentti säätövaraa) ja päällipuolella soljella: Vyö pujotetaan kahden metallisen d-renkaan läpi ja välistä. Napit on otettu uusiokäyttöön kierrätykseen laitetuista vaatteista. Metallirenkaat ovat uusina hankittuja paikallisesti ompelutarvikeliikkeestä.

Kietaisuhameessa on tilavat taskut sivusaumoissa.

Helmaan on käsinpainettu yksisarvisen kuvat. Kuva on peräisin 1650-luvulla julkaistusta luonnonhistoriallisesta teoksesta, ja josta olemme muokanneet painokelpoisen version. Yksisarvisen historiasta kiinnostuneille lukuvinkiksi, että blogistamme löytyy aiheesta kirjoitus.

Hameita on valmistettu vain pieni sarja ja valmistamme niitä lisää menekin mukaan. Kaikki hameet on valmistettu osuuskuntamme ateljeeompelimossa ja -silkkipainossa Tampereeen Pispalassa.

Hameen mitoitus on melko väljä. Katso mittataulukosta sopiva koko ja jos on kysyttävää, laitathan viestiä! Kuvan hame on kokoa M ja yleensä malli käyttää myös L-koon vaatteita.

Muistathan myös, että voit hyödyntää ompelimon palveluita, jos sinulla on tarvetta muokata tai korjata hankittua vaatetta.

Helman pituusVyötärön ympärys
S55 cm77-79
M55 cm84-86
L56 cm94-96
XL57 cm105-107