Pienessä ompelimossamme tarjoamme korjaus- ja mittatilausompelua sekä valmistamme kaikki verkkokaupassamme olevat tekstiilituotteet.

Haluamme toimia mahdollisimman ekologisesti ja löydätkin ompelimosta useita tuotteita, joiden valmistukseen on käytetty kierrätys- ja ylijäämämateriaaleja. Tämä on hyvä keino vähentää tekstiilien ympäristökuormitusta. Samalla syntyy yksilöllisiä tuotteita, jotka ovat vastuullisesti tuotettuja. Useita tuotteita on olemassa vain muutama tai jopa vain yksi kappale.

Teemme lisäksi yhteistyötä osuuskuntamme silkkipainon kanssa. Saatavilla ja suunnitteilla on tuotteita, jotka on sekä ommeltu että painettu saman katon alla Tampereen Pispalassa.
Tuotteet ovat saatavilla verkkokaupan lisäksi ompelimosta.

Maanantaisin ja keskiviikkoisin       11-17

Myös muina aikoina sekä sopimuksen mukaan
Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeelle, sähköpostitse ompeluvaki@gmail.com
tai puhelimitse 044 912 1858 (parhaiten tavoitat tekstiviestillä)


Hinnastot

Klikkaa esikatselukuvia selataksesi hinnastojamme. Tuntiveloituksemme on 39€/h.

Alihankintaompelu

Meillä ei ole suuria tiloja isoille tuotannoille, mutta pienet sarjatyöt onnistuvat. Tuotteet olisi hyvä olla valmiiksi leikattuina, koska leikkaamme kankaat käsin. Otamme vastaan töitä, joiden valmistukseen käytetään lukkotikkiä ja saumuria. Käytössämme on teollisuus lukkotikkikone sekä kotikonemallinen saumuri ja peitetikkikone.

Yhteydenottolomake

    •  
    •