Siirry suoraan sisältöön
Etusivu / Silkkipaino

Silkkipaino

Silkkipaino on menetelmä, jossa väri painetaan kehykseen pingotetun seulakankaan läpi painettavan materiaalin pinnalle. Taiteenkentällä silkkipainon sijaan puhutaan serigrafiasta. Vaikka silkkipaino on vuosisatojen kuluessa kehittynyt teolliseksi alaksi, vielä riittää perinteiseen käsin painamiseen keskittyviä toimijoita. Kuten esimerkiksi me Osuuskunta Väenvoimassa.

Olemme toistaiseksi tehneet ainoastaan tekstiilipainantaa. Erityisesti bändipaidat, kassit ja hupparit ovat tuotteita, joiden toteutuksessa olemme olleet mukana. Ja bändien mukana ovat painamamme paidat levinneet ympäri maailman. Myös Suomessa vierailleiden bändien kiertuepaitoja olemme saanet tehdä – olemme siis kansainvälinen toimija Tampereen Pispalasta. Kuvassa Malesiasta kotoisin olevan Braincëll-yhtyeen kiertuepaita.

Pyrimme pitämään hintamme kohtuullisina, jotta myös pienillä toimijoilla olisi mahdollisuus painattaa oman näköisensä tuote joko myyntiin tai markkinointitarkoituksiin. Etsimme jatkuvasti myös reilumpia ja ekologisempia vaihtoehtoja, joita tarjota asiakkaillemme. Tilaamme useimmiten painettavat tuotteet asiakkaan toiveen mukaisesti, joten joustoa löytyy tuotevalikoimasta melkoisesti. Myös hinnat vaihtelevat todella paljon. Yksi hintaan keskeisesti vaikuttava tekijä on kysymys tuotannon reiluudesta ja ekologisuudesta. Mutta myös tuotteen ominaisuudet vaikuttavat hintaan. Mitä tiheämpi ja siten painavampi käytetty trikoo on, sitä korkeampi hinta kunkin valmistajan oman hinnoitteluperusteen mukaisesti.

Olemme koonneet alle esimerkkejä ekologisemmista vaihtoehdoista, Kuten jo edellä todettiin, tilaamme tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaisesti kulloinkin saatavilla olevan tarjonnan puitteissa.

B&C luomupuuvilla ja kierrätettyä polyesteriä sisältävät vegaaniset hupparit.

Normaalihinta 1-väripainatuksella 29,50 € (sis.alv 24 %)

Koot XS-XXL

Neutral Unisex Regular t-paita sertifioitua reilun kaupan luomupuuvillaa.

Normaalihinta 1-väripainatuksella 15 € (sis. alv 24 %).

Koot: musta ja valkoinen XS- 5XL
Muut värit XS-3XL

Luomupuuvillaa sisältävä SOL’s Pioneer t-paita. Koot vaihtelevat väreittäin.

Normaalihinta 1-väripainatuksella 8,70 € (sis.alv 24 %). 

Koot vaihtelevat väreittäin XS-4XL

Luomupuuvillaa sisältävä SOL’s Pioneer t-paita. Koot vaihtelevat väreittäin.

Normaalihinta 1-väripainatuksella 8,70 € (sis.alv 24 %). 

Koot vaihtelevat väreittäin S-3XL

Myös lasten t-paidat ja hupparit kuuluvat valiomaamme tietyin rajoituksin. Kysy lisää osoitteesta painovaki@gmail.com

Kuvassa lasten SOL’s Pioneer paita. Hinta 1-väripainolla 8.70 € (sis. alv 24 %)

Koot: ikävuosi (cm) 2 (86/94), 4 (96/104), 6 (106/116), 8 (118/128), 10 (130/140), 12 (142/152)

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti, edullisesti ja nopeasti. Toimitusaikamme keskimäärin 2 viikkoa kun tilauksen sisältö on varmistunut ja painokäyttöön tarvittava kuva on meille saapunut. Tuotteiden saatavuudessa on joskus viivettä, mikä ajoittain hidastaa tilauksen valmistumista.

Minimitilaus on 30 kpl samalla kuvalla. Kysy tarkemmat tiedot em. tuotteiden värivalikoimista ja kokojakaumista sähköpostilla. Tai jos sinulla on jokin muu valmistaja tms. niin laita rohkeasti kysyen, vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Tässä vielä tietoa siitä, millaisen kuvan tarvitsemme.

  • Kuvan/tekstin olisi hyvä olla halutussa painokoossa. Varmuuden vuoksi on hyvä laittaa mukaan myös tieto sanallisena eli korkeus x leveys sentteinä.
  • Kuvien minimiresoluution tulee olla 300 dpi.
  • Tiedostomuotona mieluiten PNG, SVG, PDF. Mahdollisia ovat myös korkearesoluutioiset jpg-tiedostot tai muut kuvatiedostot, kuten tif.
  • Tiedostoissa kuvatasojen on hyvä olla auki ja muokattavissa mikäli kuvaa täytyy painoteknisistä syistä muuttaa.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous, joko alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai suoraan osoitteesta painovaki@gmail.com

    Save